Community forum

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline Matthew G  
#1 Posted : Friday, November 15, 2013 10:31:49 PM(UTC)
Matthew G

Rank: Free support

Joined: 10/31/2013(UTC)
Posts: 3
United States
Location: Illinois

Thanks: 1 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
I am attempting to add a new job with a Web Service task from the API. First I have added a working example through the client manually, and verified that it correctly calls the web service. Using the API, I have added the same job/task and both are shown in the client. When I compare the job/task screens for the API version and the manual version, they are seemingly identical.

However, when I run the job/task that was added thru the API, the call does not get made successfully. Can someone look at my VB code and tell me what I'm doing wrong? I'm attaching it as a png to this post. I have searched the documentation, the example c# code, the class library chm, and this forum for examples of working code that accomplishes this and have found nothing. If this documentation exists, please point me to it.

I have the server instance as a property named VisualCronServer, that should be the only context you need to make sense of my code.

Thanks,
Matt

Matthew G attached the following image(s):
API Code to Create Web Service.png
Offline Support  
#2 Posted : Tuesday, November 19, 2013 11:37:25 AM(UTC)
Support

Rank: Official support

Medals:
Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 9,412

Thanks: 573 times
Was thanked: 326 time(s) in 314 post(s)
This is not very trivial and I am not sure it is possible. I have to do some investigation and if possible we will update the API sample project with this.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Offline Matthew G  
#3 Posted : Tuesday, November 19, 2013 6:33:57 PM(UTC)
Matthew G

Rank: Free support

Joined: 10/31/2013(UTC)
Posts: 3
United States
Location: Illinois

Thanks: 1 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
After monkeying with it some more, I was able to get it to work by simply adding the following line:

_task.WebService.MethodInfo.WebMethod = True

I think it would most certainly be useful to include an example like this in the sample project. Making web service calls is a feature of your product we will be using heavily. Thanks,
Matt
thanks 1 user thanked Matthew G for this useful post.
Support on 11/19/2013(UTC)
Offline Support  
#4 Posted : Tuesday, November 19, 2013 7:17:26 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Medals:
Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 9,412

Thanks: 573 times
Was thanked: 326 time(s) in 314 post(s)
Thanks for the feedback - we will definitely do that now.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Users browsing this topic
Guest
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2016, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.217 seconds.
Scroll to Top