Community forum

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline pllompar  
#1 Posted : Friday, April 17, 2015 2:09:54 PM(UTC)
pllompar

Rank: Paid support

Joined: 2/27/2008(UTC)
Posts: 41
Location: Spain

Thanks: 2 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hello,

Maybe somebody has faced the same problem ... I'm upgrading my VC installations to this version, and found that in several servers (W2003 and W2008) the installer simply doesn't start. First I thought that the reason was that the exe file was in a shared folder, and copied it to local server. But it's the same, it doesn't show any message but just don't start.
In W2003 I tried to run it from Add/Remove programs in Control Panel. Then I got the message that the server was running low in memory ... which it wasn't true.

Previous versions run fine, so it must be something with this one.

Any hint will be highly appreciated.

Thanks


Offline Support  
#2 Posted : Friday, April 17, 2015 2:33:06 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Medals:
Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 9,404

Thanks: 573 times
Was thanked: 326 time(s) in 314 post(s)
Maybe an update has been performed to the server and it needs to reboot before. Try doing that and then try the installer again from a local folder.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Offline pllompar  
#3 Posted : Friday, April 17, 2015 2:35:00 PM(UTC)
pllompar

Rank: Paid support

Joined: 2/27/2008(UTC)
Posts: 41
Location: Spain

Thanks: 2 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
I thought it could be a solution, and tried that ... unsuccesfully ... Sad
Offline Support  
#4 Posted : Friday, April 17, 2015 2:37:17 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Medals:
Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 9,404

Thanks: 573 times
Was thanked: 326 time(s) in 314 post(s)
Try the silent installer zip package and run the preinstaller.exe from that package.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Offline Support  
#5 Posted : Friday, April 17, 2015 2:38:06 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Medals:
Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 9,404

Thanks: 573 times
Was thanked: 326 time(s) in 314 post(s)
Could be antivirus reacting on false/positive result.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Offline pllompar  
#6 Posted : Monday, April 20, 2015 2:37:09 PM(UTC)
pllompar

Rank: Paid support

Joined: 2/27/2008(UTC)
Posts: 41
Location: Spain

Thanks: 2 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hi again,

Nothing worked. Nor the preinstaller, nor disabling the AV services. It has only worked this way, downloading the installer everytime from the faulty servers, during the VC startup updates checking process. That's the only way i got it to work in some servers. The weird thing is that in the same servers, the installer for previous version (7.6.3) worked correctly, as always.

Thanks anyway!
Offline Support  
#7 Posted : Monday, April 20, 2015 4:01:40 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Medals:
Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 9,404

Thanks: 573 times
Was thanked: 326 time(s) in 314 post(s)
Originally Posted by: pllompar Go to Quoted Post
Hi again,

Nothing worked. Nor the preinstaller, nor disabling the AV services. It has only worked this way, downloading the installer everytime from the faulty servers, during the VC startup updates checking process. That's the only way i got it to work in some servers. The weird thing is that in the same servers, the installer for previous version (7.6.3) worked correctly, as always.

Thanks anyway!


You mean that it works if you download and install through the updater?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Offline pllompar  
#8 Posted : Tuesday, April 21, 2015 11:58:04 AM(UTC)
pllompar

Rank: Paid support

Joined: 2/27/2008(UTC)
Posts: 41
Location: Spain

Thanks: 2 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Yes Henrik. That's what I mean.
Offline Support  
#9 Posted : Tuesday, April 21, 2015 12:53:57 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Medals:
Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 9,404

Thanks: 573 times
Was thanked: 326 time(s) in 314 post(s)
Ok, then it some kind of permission issue. What we do is just to download same version from website to a local folder and then run it.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Offline pllompar  
#10 Posted : Tuesday, April 21, 2015 1:15:20 PM(UTC)
pllompar

Rank: Paid support

Joined: 2/27/2008(UTC)
Posts: 41
Location: Spain

Thanks: 2 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hi,

I don't understand. Which permission issue do you mean? Former versions, ie. 7.6.3, is downloaded to the same network folder than 7.6.4. And run with the same admin domain user.
I tried to copy the installer downloaded via the updater to another server, and it didn't work either.
Anyway, I just updated all my servers. But I will take that into account if it happens again with future versions.

Thanks
Offline Support  
#11 Posted : Tuesday, April 21, 2015 1:36:13 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Medals:
Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 9,404

Thanks: 573 times
Was thanked: 326 time(s) in 314 post(s)
Originally Posted by: pllompar Go to Quoted Post
Hi,

I don't understand. Which permission issue do you mean? Former versions, ie. 7.6.3, is downloaded to the same network folder than 7.6.4. And run with the same admin domain user.
I tried to copy the installer downloaded via the updater to another server, and it didn't work either.
Anyway, I just updated all my servers. But I will take that into account if it happens again with future versions.

Thanks


It is a Windows permission issue or Windows application affecting this. But the exact permission issue or cause is unknown in your case unfortunately. We have not changed the installer so something has changed on your servers.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Users browsing this topic
Guest
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2016, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.169 seconds.
Scroll to Top