Community forum

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline michaelhum  
#1 Posted : Wednesday, June 17, 2015 5:08:44 PM(UTC)
michaelhum

Rank: Paid support

Joined: 5/25/2015(UTC)
Posts: 15
Canada
Location: Scarborough, Ontario

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Hi,
I'm looking for a solution to a problem - jobs running longer than normal. Meaning, a scheduled job normally completes in 15 minutes. I need a method (condition) that send out an alert email if the job runs longer than 15 minutes. Can this be done with a condition? How would the config look?

Thank you,

Michael

Edited by moderator Tuesday, August 18, 2015 3:15:15 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Offline Support  
#2 Posted : Wednesday, June 17, 2015 6:59:12 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Medals:
Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 9,296

Thanks: 565 times
Was thanked: 320 time(s) in 308 post(s)
There is no good built in method for this, but we plan to add it. I am moving this topic to Feature requests.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Offline klewis10367  
#3 Posted : Wednesday, June 17, 2015 8:03:25 PM(UTC)
klewis10367

Rank: Free support

Joined: 9/14/2009(UTC)
Posts: 161
Location: Myrtle Beach

Thanks: 4 times
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
Why not set the Time Out to the job for 15 Minutes, select the "Consider timeout as error" box and then create a Job Error flow with an Job Failed email notification.
Offline Support  
#4 Posted : Wednesday, June 17, 2015 8:07:18 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Medals:
Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 9,296

Thanks: 565 times
Was thanked: 320 time(s) in 308 post(s)
Originally Posted by: klewis10367 Go to Quoted Post
Why not set the Time Out to the job for 15 Minutes, select the "Consider timeout as error" box and then create a Job Error flow with an Job Failed email notification.


I think he did not want to abort the Task/Job but just alert.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Offline klewis10367  
#5 Posted : Wednesday, June 17, 2015 8:24:01 PM(UTC)
klewis10367

Rank: Free support

Joined: 9/14/2009(UTC)
Posts: 161
Location: Myrtle Beach

Thanks: 4 times
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
Makes sense, thought that as soon as I hit Post.
Offline Support  
#6 Posted : Wednesday, June 17, 2015 8:25:28 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Medals:
Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 9,296

Thanks: 565 times
Was thanked: 320 time(s) in 308 post(s)
Originally Posted by: klewis10367 Go to Quoted Post
Makes sense, thought that as soon as I hit Post.


We appreciate your help and suggestions!
Henrik
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Offline michaelhum  
#7 Posted : Friday, June 19, 2015 8:10:26 PM(UTC)
michaelhum

Rank: Paid support

Joined: 5/25/2015(UTC)
Posts: 15
Canada
Location: Scarborough, Ontario

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Thank you for the incredibly quick response. Looking forward to this new "job running longer than normal" option!
Offline Support  
#8 Posted : Tuesday, August 18, 2015 3:15:01 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Medals:
Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 9,296

Thanks: 565 times
Was thanked: 320 time(s) in 308 post(s)
We have implemented this in the Flow of Job and Task in this version:

http://www.visualcron.co....aspx?g=posts&t=5122
Henrik
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Users browsing this topic
Guest
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2016, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.285 seconds.
Scroll to Top