Job Trigger "All Jobs" fired also for current job - VisualCron - Forum

Community forum

Puccini
2019-06-11T15:24:25Z
Hi there,

i want to implement a global "Monitoring" Job that is executed each time a job has successfully finished or finished with errors..

So i use the trigger "VisualCron Trigger. Monitoring local Server for event(s) (Job succeeded,Job failed) for Job 'Not found'"

The job itself logs some information in text-files for our monitoring tool (Check_MK).

The problem now is: the trigger also get fired for the "MOnitoring" job itself. I cant find any solution to suppress the trigger on the job itself.

Any solution?

I also tried the "Flow" => "On complete", but than i dont get the variables "{TRIGGER(Active|LastTrigger|VisualCron.Result.Job.Name)}" (for example)... THe "LastTrigger" is the "Monitoring" job...

Thx alot!
Support
2019-06-12T11:38:05Z
Hi,

we have made an option to exclude current Job in this version. Please test and check "Ignore current Job" in the Trigger:

https://www.visualcron.c....aspx?g=posts&t=9532 
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
Puccini
2019-06-13T10:59:50Z
Thx a lot!
How soon will the 8.5.2 be released as public version?
Because we need this feature in productiv environment 🙂
Support
2019-06-13T14:19:42Z
Originally Posted by: Puccini 

Thx a lot!
How soon will the 8.5.2 be released as public version?
Because we need this feature in productiv environment :)



Did you test it? Hopefully next week.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
Puccini
2019-06-14T11:29:23Z
We've just tested it in our dev-env and it seems to work like a charm :)

So we will looking forward to the public release :)

Puccini
2019-06-14T14:22:53Z
We've got some trobble since installation!

We have a time-trigger on a job, that gets executed every 30 Seconds.

The job runs last for 1hour and than stops without any error / didnt get triggert any more!
Before it stops after 20min of running...

Screenshot of the job (see times):
VisualCron_Trigger_Time.png

Screenshot JobLog (no Errors):
VisualCron_JobLog.png

Any idea?
Puccini
2019-06-18T12:18:06Z
Until now, the jobs runs normal.
Maybe it was due to open VisualCron-Client?
If it runs to long, the trigger isn't working correctly?
Or just the client shows the wrong status?
Support
2019-06-19T16:55:48Z
Please update your email here in the forum with your official email so we know the support level.

Open VisualCron Client does not matter.

Are you using VisualCron Trigger or other for this?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
Scroll to Top