Community forum

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline confundido  
#1 Posted : Tuesday, August 13, 2019 5:58:49 PM(UTC)
confundido

Rank: No customer

Joined: 9/17/2016(UTC)
Posts: 15
United States
Location: Arizona, Scottsdale

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Couldn't find any relevant postings about S3. I've tried Cloud Transfer and also SFTP. Tools --> Connection Explorer lets me see the files just fine but when I set up the task with the same S3 connection info I get:

Exception in Task: Object does not exist

Any tricks to moving files from S3?

Thanks,

confundido
Offline confundido  
#2 Posted : Tuesday, August 13, 2019 6:06:01 PM(UTC)
confundido

Rank: No customer

Joined: 9/17/2016(UTC)
Posts: 15
United States
Location: Arizona, Scottsdale

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Btw, List Item(s) works just fine.
Offline confundido  
#3 Posted : Tuesday, August 13, 2019 7:54:47 PM(UTC)
confundido

Rank: No customer

Joined: 9/17/2016(UTC)
Posts: 15
United States
Location: Arizona, Scottsdale

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Decided to try Copy/Move items. As soon as I select that task type I get an Visual Cron exception (jumps for Error Handler dialog) and it asks me if I want to restart.

Version: 8.5.4
Build: 22551
Build date: 2019-07-31 3:31:47
Protocol: 8.3.1
License: Activated

Offline Support  
#4 Posted : Wednesday, August 14, 2019 9:53:11 AM(UTC)
Support

Rank: Official support

Joined: 12/1/2015(UTC)
Posts: 146

Thanks: 16 times
Was thanked: 6 time(s) in 5 post(s)
Originally Posted by: confundido Go to Quoted Post
Decided to try Copy/Move items. As soon as I select that task type I get an Visual Cron exception (jumps for Error Handler dialog) and it asks me if I want to restart.

Version: 8.5.4
Build: 22551
Build date: 2019-07-31 3:31:47
Protocol: 8.3.1
License: Activated



Hi,

Could you look in your Log folder (right-click tray icon, then Server->Open log folder) for any .dmp files and either upload it to a dropbox or email us at support@visualcron.com and we'll give you access to an FTP you can upload it to.

Also, would it be possible for you to download the 8.5.5 beta and see if you experience the same issue(s) there?

You can find the download link here: https://www.visualcron.c....aspx?g=posts&t=9617
Michael
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Offline confundido  
#5 Posted : Wednesday, August 14, 2019 10:45:30 PM(UTC)
confundido

Rank: No customer

Joined: 9/17/2016(UTC)
Posts: 15
United States
Location: Arizona, Scottsdale

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Huh. Trying again, previous attempt to post here didn't work.

1st off I can download today. They opened up my IAM perms and that was all that was needed apparently.

2nd no logs but here's the stack trace from the error dialog:

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
at UCTaskCloudCopyMoveItems.DisplayTask() in C:\git\code\VisualCron\Tasks\Cloud\UCTaskCloudCopyMoveItems.vb:line 157
at UCTaskCloudCopyMoveItems.PreLoad() in C:\git\code\VisualCron\Tasks\Cloud\UCTaskCloudCopyMoveItems.vb:line 200
at ODNKNCFDHHPJPCMOFFIIHIOEPAPDAKPENFKF.LADALDFPFLGCECIEIGFGOAAGDBJAEJBJHCJK.PreLoad() in C:\git\code\VisualCron\Tasks\frmTaskGeneric.vb:line 866
at ODNKNCFDHHPJPCMOFFIIHIOEPAPDAKPENFKF.LADALDFPFLGCECIEIGFGOAAGDBJAEJBJHCJK.JEFGKHEOGOGGJBDEOCDFMOKIAKHNDEHPEPDM() in C:\git\code\VisualCron\Tasks\frmTaskGeneric.vb:line 669
at ODNKNCFDHHPJPCMOFFIIHIOEPAPDAKPENFKF.LADALDFPFLGCECIEIGFGOAAGDBJAEJBJHCJK.JEFGKHEOGOGGJBDEOCDFMOKIAKHNDEHPEPDM(TaskT ) in C:\git\code\VisualCron\Tasks\frmTaskGeneric.vb:line 655
at ODNKNCFDHHPJPCMOFFIIHIOEPAPDAKPENFKF.LADALDFPFLGCECIEIGFGOAAGDBJAEJBJHCJK.GIMBFGLGDJACEJCHJINBMJCJCJMDHACLGGCN(UltraTreeNode ) in C:\git\code\VisualCron\Tasks\frmTaskGeneric.vb:line 579
at ODNKNCFDHHPJPCMOFFIIHIOEPAPDAKPENFKF.LADALDFPFLGCECIEIGFGOAAGDBJAEJBJHCJK.KANLKABBHNKLPJGNJGOKDFFGPJLCBLEFOKHK(Object , SelectEventArgs ) in C:\git\code\VisualCron\Tasks\frmTaskGeneric.vb:line 490
at Infragistics.Win.UltraWinTree.UltraTree.OnAfterSelect(SelectEventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraWinTree.UltraTree.FireEvent(TreeEventIds id, EventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraWinTree.UltraTree.SelectNewSelection(SelectedNodesCollection selected, Boolean isRangeSelect, Boolean invalidate)
at Infragistics.Win.UltraWinTree.UltraTree.Infragistics.Win.ISelectionManager.SelectItem(ISelectableItem item, Boolean clearExistingSelection)
at Infragistics.Win.SelectionStrategySingle.OnMouseDown(ISelectableItem item, MouseMessageInfo& msginfo, Boolean forceDrag)
at Infragistics.Win.ControlUIElementBase.ProcessMouseDownHelper(Object sender, MouseEventArgs e)
at Infragistics.Win.ControlUIElementBase.ProcessMouseDown(Object sender, MouseEventArgs e)
at Infragistics.Win.Utilities.ProcessEvent(Control control, ProcessEvent eventToProcess, EventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraWinTree.UltraTree.OnMouseDown(MouseEventArgs e)
at System.Windows.Forms.Control.WmMouseDown(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
Offline confundido  
#6 Posted : Wednesday, August 14, 2019 10:47:48 PM(UTC)
confundido

Rank: No customer

Joined: 9/17/2016(UTC)
Posts: 15
United States
Location: Arizona, Scottsdale

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Note: the above stack trace still repros even with corrected IAM perms when I try to select Copy/move item(s)
Offline Support  
#7 Posted : Thursday, August 15, 2019 11:42:10 AM(UTC)
Support

Rank: Official support

Joined: 12/1/2015(UTC)
Posts: 146

Thanks: 16 times
Was thanked: 6 time(s) in 5 post(s)
Originally Posted by: confundido Go to Quoted Post
Note: the above stack trace still repros even with corrected IAM perms when I try to select Copy/move item(s)


We have a new 8.5.5 beta build up that I'd like you to try. If you could do that and post the result here afterward would be great. Thanks.
Post the same error log as you posted last time after trying it, please.

Edited by user Thursday, August 15, 2019 11:49:26 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Michael
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Users browsing this topic
Guest
Similar Topics
S3 download location inconsistency (General problem solving)
by Luke Saunders 1/26/2018 7:14:16 PM(UTC)
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Scroll to Top