Web service /WCF bug in edit mode - VisualCron - Forum

Community forum

tomas.cerny
2020-02-14T12:29:11Z
Hi,

not critical bug, but rather unexpected behavior detected. When I edit existing Web service /WCF task, in section Parameters I can set up all input parameters passed to method of a web service. Double click = open parameter list. Double click on specific parameter = edit that parameter. But if I close the window with "X" (cross in up-right corner) without any modifications, the value suddenly disappears.

If I don't notice that and save the task, I lost all parameters settings. I have to keep this in mind and cancel the job edit window.

VC_WCF.PNG
Support
2020-02-14T16:22:34Z
Originally Posted by: tomas.cerny 

Hi,

not critical bug, but rather unexpected behavior detected. When I edit existing Web service /WCF task, in section Parameters I can set up all input parameters passed to method of a web service. Double click = open parameter list. Double click on specific parameter = edit that parameter. But if I close the window with "X" (cross in up-right corner) without any modifications, the value suddenly disappears.

If I don't notice that and save the task, I lost all parameters settings. I have to keep this in mind and cancel the job edit window.

VC_WCF.PNG



Thanks for reporting this. We've forwarded this to our developers
Michael
Support
http://www.visualcron.com 

Please like  VisualCron on facebook!
Support
2020-04-03T13:07:51Z
Thanks for the report - this has now been fixed here: https://www.visualcron.c....aspx?g=Posts&t=9889 
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
Scroll to Top