sFTP Issue with Vshell - VisualCron - Forum

Community forum

pbunyon99
2008-06-17T01:08:02Z
I am trying to send a file to a Vshell sFTP host (from Vandyke) using a VCRON SFTP task.

Initially, I tried this with a test account, and i got it to work, but now that they have set up a real account, with a folder, it doesn't. Note that since the first try, I have used the SecureFX client (from Vandyke) to login, and look at the files and folders.
This worked OK.

I got a message about a host key being stored (on my client I believe), and now the VCRON transfer does not work.

I don't have a cert, but I can generate an 'Identity' file, but this has no extension.
My ID's work with the SecureFX client, but not with VCRON.

I am using VCRON 4.6.9. VCRON reports 'Success' but no file is transfered, and no errors are logged.
Can you tell me what piece of the puzzle I am missing here ?

Thanks, Paul.
Support
2008-06-17T07:51:36Z
Does the connection require a client cert? Have you specified that in the connection?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
pbunyon99
2008-06-17T18:25:59Z
I am told that I don't need a certificate. I have upgraded to VCRON v4.9.3, but I still get 'Success' but no file is sent.
I do see , in my output, 'Server Key Received (DSA) Fingerprint aa:bb:cc...
I am leaning toward using a batch with the command line sFTP exe that came with Vshell and just running that from VCRON.
But I would really like to to work straight from VCRON.

The 'Encoding' option seems to be new in this higher version... what is the typical for the US or UK.. Windows 1258 ?

Any other suggestions would help.
Thanks.
Paul.
Support
2008-06-17T19:10:01Z
I think that a good server should support UTF-8. Is it possible to open us for us to help you debugging? Please drop a mail to support@visualcron.com and we will try to help you.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
Scroll to Top