5.6.9 - HTTP GET Tasks problem - VisualCron - Forum

Community forum

sgrushinski
2011-02-25T21:07:06Z
We have an HTTP GET task that can take an hour or more to execute. I know that is not normal. However, after the task is executing for exactly 5 minutes, I see the same HTTP GET task being executed again on the web server. The visual cron job log does not show this 2nd request, but the IIS application log clearly shows visual cron as the initiator/source.

Is this a known bug and if so, is there a fix for it?
Support
2011-02-28T17:00:20Z
Have never heard of this. Is the Agent the same in the log?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
sgrushinski
2011-02-28T17:11:49Z
Yes. Here is the request initiated by the Visual Cron task. Notice the timestamp and the user agent:

- System

- Provider

[ Name] PrincetonReviewApplication

- EventID 13

[ Qualifiers] 0

Level 4

Task 0

Keywords 0x80000000000000

- TimeCreated

[ SystemTime] 2011-02-25T14:46:20.000Z

EventRecordID 27260

Channel Application

Computer rvmasekweb82s-v.pfweb.net

Security


- EventData

MESSAGE: Import Catalog Process Initiated - User Agent :VisualCron Request From : 10.168.8.128 Request Host Name : 10.168.8.128 Server Name RVMASEKWEB82S-V SOURCE: STACKTRACE:


Here is the 2nd request 5 minutes later:

- System

- Provider

[ Name] PrincetonReviewApplication

- EventID 13

[ Qualifiers] 0

Level 4

Task 0

Keywords 0x80000000000000

- TimeCreated

[ SystemTime] 2011-02-25T14:51:23.000Z

EventRecordID 27701

Channel Application

Computer rvmasekweb82s-v.pfweb.net

Security


- EventData

MESSAGE: Import Catalog Process Initiated - User Agent :VisualCron Request From : 10.168.8.128 Request Host Name : 10.168.8.128 Server Name RVMASEKWEB82S-V SOURCE: STACKTRACE:
Scroll to Top