Timeout error when connecting to server from VisualCron API - VisualCron - Forum

Community forum

SwapnaPS
2012-11-26T04:24:23Z
Hi,

I am receving the following error:

VisualCronAPI.Server.ReplyTimeoutException
"Expected reply has not been received within time period"

at VisualCronAPI.Server.WaitForReply(String strId, Boolean bolUseTimeout)
at VisualCronAPI.Server.SendProtocolRequest()
at VisualCronAPI.Client._Connect(Connection conn, Boolean SynchronizeServerObjects)
at VisualCronAPI.Client.Connect(Connection conn, Boolean SynchronizeServerObjects)
at GlobalCommand.Processing.Program.Main(String[] args) in c:\PROJECTS\PACKSEND\GlobalSuite\GlobalCommand\GlobalCommand.Processing\Program.cs:line 131

I am using the following CODE:

Client vcClient = new Client();
Connection vcConn = new Connection();
vcConn.ConnectionType = Connection.ConnectionT.Local;
Server vcSvr = vcClient.Connect(vcConn, true);
UserVariableClass uvCls = null;

Server vcSvr = vcClient.Connect(vcConn, true); is throwing the error??

I have recently installed 6.1.5, guess from then it is throwing error? My earlier version was 6.1.1 which was working fine.

Please help me on this.
Thank you.

Regards,
Swapna
Support
2012-11-26T07:55:50Z
I am guessing the API dll that you use is not same version as Server. Please try upgrading.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
SwapnaPS
2012-11-27T00:47:26Z
I havent updated dll's since a while.
It is working now. Thanks.
Scroll to Top