Object Search not set to an instance of an object - VisualCron - Forum

Community forum

Inara
  •  Inara
  • No customer Topic Starter
2013-03-21T13:38:44Z
Since upgrading our server to 6.1.9, I receive the following error every time I try to use Object Search:

Quote:

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
at ObjectFinder.LLMBPFLJAPIEPBANMLBDIGEAANKDCNGMFJAP(Object , Object , String , List`1 vals, Object , Boolean )
at ObjectFinder.LLMBPFLJAPIEPBANMLBDIGEAANKDCNGMFJAP(Object , Object , String , List`1 vals, Object , Boolean )
at ObjectFinder.LLMBPFLJAPIEPBANMLBDIGEAANKDCNGMFJAP(Object , Object , String , List`1 vals, Object , Boolean )
at ObjectFinder.LLMBPFLJAPIEPBANMLBDIGEAANKDCNGMFJAP(Object , Object , String , List`1 vals, Object , Boolean )
at ObjectFinder.LLMBPFLJAPIEPBANMLBDIGEAANKDCNGMFJAP(Object , Object , String , List`1 vals, Object , Boolean )
at ObjectFinder.LLMBPFLJAPIEPBANMLBDIGEAANKDCNGMFJAP(Object , Object , String , List`1 vals, Object , Boolean )
at ObjectFinder.LLMBPFLJAPIEPBANMLBDIGEAANKDCNGMFJAP(Object , Object , String , List`1 vals, Object , Boolean )
at ObjectFinder.LLMBPFLJAPIEPBANMLBDIGEAANKDCNGMFJAP(Object , Object , String , List`1 vals, Object , Boolean )
at ObjectFinder.LLMBPFLJAPIEPBANMLBDIGEAANKDCNGMFJAP(Object , Object , String , List`1 vals, Object , Boolean )
at ObjectFinder.FindObject(Object objRootObject, Object objFindObject, Boolean exactmatch)
at UCObjectSearch.MOBHECDLOGOEOCPHNEHAFCNBMHGDPLGLDPHD()
at UCObjectSearch.LCNIGKMFKMLMFAJPHMOJBIIODCEFJKNEIEKM(Object , EventArgs )
at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
at Infragistics.Win.UltraControlBase.OnClick(EventArgs e)
at Infragistics.Win.Misc.UltraButtonBase.OnClick(EventArgs e)
at Infragistics.Win.Misc.UltraButton.OnMouseUp(MouseEventArgs e)
at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)



I originally thought the issue was too many versions difference between our server and my client, but upgrading my client to 6.1.9 didn't resolve this. I had a co-worker who has access to both our server and another one test this, and he received the same error from our server, but not from the other one (all still running 6.1.9). It feels like it should just be a difference in settings, but the only difference we seem to be able to find between the two is that the one that isn't handling Object Search has a much larger database. Would this be enough to cause this error, or are there other settings we should check?
Support
2013-03-21T14:31:58Z
Thanks for the report. Could you give us more details on your settings when searching?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
Inara
  •  Inara
  • No customer Topic Starter
2013-03-21T15:58:07Z
I generally use the default settings on the Object Search - all search options checked, exact search left clear - but I've tried variations and get the same result each time. It may be worth mentioning that the Object Relations tab still functions as it did previously.
Support
2013-03-21T16:01:35Z
Could you do the following:

1. export settings and send it to support@visualcron.com
2. give us the exact string you search for.


Thanks
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
Inara
  •  Inara
  • No customer Topic Starter
2013-05-10T14:16:46Z
Were there any suggestions of setting changes that could help resolve this?
Support
2013-05-10T14:25:10Z
Originally Posted by: Inara 

Were there any suggestions of setting changes that could help resolve this?



Did you send it to us - if so, from which email?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
Scroll to Top