Using Amazon S3 with VisualCron - VisualCron - Forum

Community forum

don1234
2013-11-08T00:38:14Z
I am trying to use an s3 bucket to upload files to. I have added the bucket to site connections and I get an error that looks like a skydriveserviceclient error. I dont know exactly how to define the amazon bucket im trying to get to either. I can not find any help on this with google or the help file.

Thanks for any help!

Support
2013-11-08T08:12:32Z
Could you paste the error here?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
don1234
2013-11-08T16:52:27Z
Please see attached.
don1234 attached the following image(s):
MikeBoBo
2013-11-08T18:22:32Z
I used the connections section for storing credentials and then used a separate task for uploading files.

If the bucket is new and is not in the default region (us-east-1) it can take an hour or so before you can access the bucket using VC.

You can try using the full bucket path but I've never had luck with it: http://docs.aws.amazon.c.../gr/rande.html#s3_region 
Support
2013-11-11T08:13:23Z
Originally Posted by: don1234 

Please see attached.



Please try latest build of you still get that error.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
don1234
2013-11-20T17:46:23Z
We have installed the latest version 7.0.7 and still get the skydrive error when trying to use amazon s3.

Exception in Task: Could not load file or assembly 'HgCo.WindowsLive.SkyDriveServiceClient, Version=2.0.2.18067, Culture=neutral, PublicKeyToken=xxxxxxxx' or one of its dependencies. The located assembly's manifest definition does not match the assembly reference. (Exception from HRESULT: 0x80131040)
Support
2013-11-21T09:38:16Z
Hi,

please verify this with version 7.0.8. - we could not reproduce this in that version using a Cloud Upload Task (with Amazon S3).

http://www.visualcron.co....aspx?g=posts&t=3543 
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
Scroll to Top