VisualCron 7.0.7 - Task Status Errors - VisualCron - Forum

Community forum

stevja01
2014-02-12T22:49:52Z
In VisualCron 7.0.7 I ran a set of tasks and found some issues and not sure why this is happening:

1. The tasks did not complete successfully and status went to RUNNING and continued to next task.

2. VisualCron continued to next task even though previous task did not complete successfully.

3. The task status = Running though job status is Success. The tasks are not running.

Screenshot attached.
File Attachment(s):
VCScreenShot.doc (136kb) downloaded 41 time(s).
Support
2014-02-17T08:32:57Z
1. Can you reproduce this?
2. Do you have any special "Flow" on the first Task or Conditions on second?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
stevja01
2014-02-25T16:47:03Z
1. Can you reproduce this?
Yes it happened again on another service, tasks show UNSUCCESSFUL execution but continues to next task in a job and it should not allow that. Also statuses show everything RUNNING when in reality only one task is running.

2. Do you have any special "Flow" on the first Task or Conditions on second?
No special FLOW on anything other than Notifications to go out when the Job Starts or Ends.

The only way to correct this is to stop the service and restart. I've seen this in earlier versions but it seems much worse in the newest version.
Support
2014-02-25T20:29:06Z
I advise you to upgrade to 7.1.2 and test again. We have fixed some issues regarding flow. If you still get it please create a sample Job and send to support@visualcron.com

Thank you
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
Scroll to Top