Event Log Triggers - Access Denied - VisualCron - Forum

Community forum

keithdavis
2014-04-07T15:03:29Z
I don't understand how these are supposed to work.

If I leave the credentials blank, I get the trigger is being deactivated due to access denied. Yet, the service is running under and account that is an administrator on the machine.

If I set credentials on the task, I get the trigger is being deactivated because user credentials are not allowed for local connections.
keithdavis attached the following image(s):
Support
2014-04-07T16:34:06Z
Most probably you need a different user to access that

OR

You need to uncheck "Local logon" on the Credential
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
keithdavis
2014-04-07T16:35:50Z
Originally Posted by: Support 

Most probably you need a different user to access that

OR

You need to uncheck "Local logon" on the Credential



A different user, other than an administrator?
keithdavis
2014-04-07T16:38:57Z
I tried unchecking the Local Login box and that had no effect.
Support
2014-04-07T16:41:22Z
Originally Posted by: keithdavis 

I tried unchecking the Local Login box and that had no effect.



Then it is a limitation of the current account. Try creating a Credential based on a local administrator.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
keithdavis
2014-04-07T16:43:59Z
How would there be a limitation of the administrator? I can login to that machine with those credentials and access those logs.
keithdavis
2014-04-07T16:44:35Z
Originally Posted by: Support 


Then it is a limitation of the current account. Try creating a Credential based on a local administrator.



How do I do that?

Support
2014-04-07T16:58:45Z
Originally Posted by: keithdavis 

Originally Posted by: Support 


Then it is a limitation of the current account. Try creating a Credential based on a local administrator.



How do I do that?



I mean just create a local administrator on that machine (instead of using AD user). It is really hard for us to say why a certain user on a certain machine does not work in VisualCron. But access denied is access denied - we just return back what we get from the system when calling that specific function.

Please note that we use WMI to access so there may be some security limitations in WMI.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
keithdavis
2014-04-07T18:02:56Z
Still does not work, even with a local account. I created a local user and put that user in the Administrators group and I still get the User credentials cannot be used for local connections error.
keithdavis attached the following image(s):
Support
2014-04-08T07:26:22Z
Seems to be related to WMI permissions on the server:

http://social.technet.mi...7/wmi-problems?forum=map 
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
Scroll to Top