No jobs working after VMware tools update on server - VisualCron - Forum

Community forum

NEAS Ito
2014-06-17T09:23:36Z
Hi

after a failed VMware tools upgrade yesterday i get the following error with all jobs.

Error at starting process: System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): Access is
denied.

I got the tools installed after but the error continues to come.

i Upgraded Visualcron to version 7.1.7 from 7.1.5 to see if that working but it didnt work.

All the jobs are execute tasks which execute different scripts on network shares which are mapped through visualcron.

is there anyone who has experienced this before?

here is the full error:

Error at starting process: System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): Access is denied
at System.Diagnostics.Process.StartWithCreateProcess(ProcessStartInfo startInfo)
at System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo)
at OBOKIIHBDBPMCFALPGECCIFHCDJPEDKODDGK.CNOMLBFDJANALDAEIKLKHLCGKEJIGMLIMBLK.ICIFCCBPPIKNFACOHPNGNNHLKMDBPHAFOCNG(Boolean ) in C:\sourcefiles\code\VisualCronService\Jobs\TaskProcesses\Process\clsProcessTaskExecute.vb:line 528
Support
2014-06-17T14:16:19Z
Sounds like a user is updated. Try creating a new admin and use that user as Credential.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
NEAS Ito
2014-06-18T05:54:16Z
there are no credentials in this visualcron setup, the computer account is used on the shares.

i tried moving to a new visualcron server, but i got the same error.

i tihnk ill dig into the fileserver permissions again.
Support
2014-06-18T12:44:30Z
It seems like you are mentioning an Execute Task. Is the actual exe located on a network share?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
Scroll to Top