Job failing in VC but job does run successfully - VisualCron - Forum

Community forum

BrianS6812
2009-04-15T15:47:20Z
See attached picture.

Visualcron shows the job failing but looking in local logs, the job runs successfully. The job only copies files on another server from one folder to another using perl. I have verified the files were copied.

Any reason why we are getting this error?
BrianS6812 attached the following image(s):
Support
2009-04-15T15:59:58Z
VisualCron picks up exit codes from the application it is trying to run. This does not mean that the application failed for you but in some way, internally, the application failed.

In this case you may want to ignore these errors. You do this in the On error tab of the Task where you can control error behavior.

Select "Only selected errors" and unselected "Unhandled errors".
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
BrianS6812
2009-04-15T17:41:09Z
I have done that (see attachment) but it is still coming back with an error.
BrianS6812 attached the following image(s):
Support
2009-04-15T19:45:55Z
What if you select "Continue to next Task in order"?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
BrianS6812
2009-04-15T19:53:11Z
Support
2009-04-17T08:19:30Z
We will investigate this more and get back to you.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
Support
2009-04-19T13:36:37Z
In 5.1.1. we have added some error handling in the On error tab of the Task.

Select "Only selected errors" and unselect "Non zero exit code".

Look here for the download: http://www.visualcron.co...spx?g=posts&t=531531 
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
BrianS6812
2009-04-20T12:43:36Z
I clicked the link but it says I don't have access.
Support
2009-04-20T13:02:11Z
Just go to the beta forum and topic 5.1.1.

BrianS6812 wrote:

I clicked the link but it says I don't have access.



Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
BrianS6812
2009-04-20T16:32:09Z
Installed it but now license is no good and I can't activate it because it's already been registered. Tried to downgrade back to 5.1.0 but get same message. Please fix asap as this is on a production box.
BrianS6812
2009-04-23T13:42:18Z
Receiving same error as before.
Support
2009-04-23T13:58:29Z
Did you make the right change in On error handling?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
BrianS6812
2009-04-23T14:00:49Z
Here is the screenshot.
BrianS6812 attached the following image(s):
Support
2009-04-23T19:31:49Z
Is this a Foreground or Background Task?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
BrianS6812
2009-04-23T19:36:10Z
Support
2009-04-23T19:41:14Z
I see know that we only implemented this in Background Task. We will implement this in Foreground Task as well for next version.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
Scroll to Top