Batch job not running with Visual Cron - VisualCron - Forum

Community forum

vvenkatasamy
2009-06-11T15:43:03Z


Last week we had a strange issue with a visual cron job not able to run a batch job successfully.

The VC job is configured to execute a batch file that runs a executable with parameters.

The batch file runs fine when run manually but not producing the results when conigured in VC.

The same job runs on a different server without any issues.

We are unable to rule out the cause for this issue.

Any suggestions is appreciated.
Support
2009-06-12T17:33:09Z
What kind of error do you get?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
vvenkatasamy
2009-06-12T17:34:49Z
Visual cron job completes fine but the executable crashes.
Support
2009-06-12T17:45:45Z
In these cases the problem is about 90% of permissions. Perhaps you are using no or the wrong Credential? Perhaps you can find more information in the event log of the unhandled crash.

I find it strange that it crashes but VisualCron reports success. Are you preventing any errors in "On error" or is it not a "real" crash?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
vvenkatasamy
2009-06-12T17:58:05Z
No, we are having several jobs that are created identically and running fine. This particular job runs fine in other servers also. Manual execution from the command prompt works fine. We have set the correct crdentials as all the batch jobs use a particulat credential. We did not do something to stop output errors.
Support
2009-06-12T18:02:49Z
Perhaps you are referring to a network drive that does not exist in this Server (in VC)

1. Does it work if you run it as a foreground Task?
2. Do you have the source for the .exe?
3. Is it possible to run the .exe from here for testing?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
Scroll to Top