looping copy tasks and flow jumps after upgrade from 8.2.5 to 8.2.6 - VisualCron - Forum

Community forum

ACS
  •  ACS
  • Paid support Topic Starter
2017-05-10T14:13:57Z
I have looping copy tasks and flow jumps after upgrade from 8.2.5 to 8.2.6.
There is no loop present and no flow present.
I had to downgrade to get this to go away.

I was able to fix the flow jumps by changing the order of the tasks.

In either case, 8.2.6 is not usable for us at this time.
Support
2017-05-10T16:26:28Z
Do you have any sample Job you can send to us (preferably with Wait Tasks (that do nothing)) where this could be reproduced?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
ACS
  •  ACS
  • Paid support Topic Starter
2017-05-10T18:16:10Z
Here is a complete system backup.
I found out that if I downgraded then the job.xml was corrupt.
I had to revert to an older backup, one before 8.2.6 editing.
So I lost everything I did since the upgrade.

Try to import it with 8.2.6 and you should get a XML error.
thomas
2017-05-11T05:24:42Z
We had the same experience. When I downgraded I lost all my jobs on the test server. We had to restore from backup. One slightly odd thing is that this did not happen when we downgraded on the prodserver.
Support
2017-05-11T07:38:33Z
Which Job are we looking for? Also, is it possible to test with 8.2.7? http://www.visualcron.co....aspx?g=posts&t=7249 
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
ACS
  •  ACS
  • Paid support Topic Starter
2017-05-11T14:35:10Z
if you upgrade your client, then make job changes to a server that has 8.2.5, then upgrade the server, things go wrong.
I got jobs that wouldn't run in order or it would skip tasks in the job.
I also got infinite looping file tasks. It would hit the file operation and if there was nothing to do, it would get caught in a loop.
I had to stop the job.
ACS
  •  ACS
  • Paid support Topic Starter
2017-05-11T14:36:13Z
At this time, it is not possible to test this.
Scroll to Top