Successful job shows Result = Failed - VisualCron - Forum

Community forum

dmk
  •  dmk
  • Paid support Topic Starter
2018-07-06T15:06:17Z
Starting with version 8.3.5, I find that if a job fails and I rerun it, and the rerun completes successfully, the job Result still shows "Failed" (even though the task Result does show "Success"). If I disconnect from the server and reconnect, the job Result then shows "Success". It appears that the job Result in the display is not being refreshed properly....
thomas
2018-07-06T17:45:59Z
We have seen the same thing
michaelhum
2018-07-06T18:18:26Z
hi,
I've seen this problem too.

Also in 8.35 I have seen the "status" DOES NOT update from "running" to "waiting" on the successful completion of the job run. Must be a refresh bug.
Support
2018-07-10T12:04:31Z
Is this reproduceable? Can someone from this thread test 8.3.6?

https://www.visualcron.c....aspx?g=posts&t=8018 
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
michaelhum
2018-07-11T21:51:08Z
Hi,
This is how I can produce the refresh bug in version 8.3.5
I created a job with a single task.
The task is to execute a batch file. I purposely set the path to the executable to an incorrect drive letter, so the job will fail.

Example
cddd:\run.bat path is incorrect, exit code produced is 2

I set no triggers

I then run the job manually until the refresh bug occurs. Running this test I was able to make the refresh bug appear after the second manual run.
The client shows:
Results:
Running

Result Image
hour glass

Status:
Waiting

Execution:
00:00:00.1

Clearing the job has finished, but the Results and Result Image are not refreshing.

I did the same test with beta 8.3.6. I CANNOT create the refresh bug.

Bug resolved? I ran the same test 150 times. I "dunno"...can someone also run their tests.

Thanks,
Michael
Scroll to Top