8.4.1 beta Web client issue - VisualCron - Forum

Community forum

SafonovPA
2018-12-29T10:20:41Z
Greetings!

After updating to 8.4.1 beta (https://www.visualcron.com/forum.aspx?g=posts&m=35411#post35411) got new issue:
page constantly refreshes and drops filter settings and page to first
example:
if we switch to page 2 in job list in starts randomly refresh, screen turns white and then all filters drop and web client rolls back to page 1
web client 841beta.PNG
Support
2019-01-03T13:52:51Z
Thanks, we will look at this and get back to you.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
SafonovPA
2019-01-15T09:51:47Z
Greetings!

Any updates on this one?
Don't want to rollback to 8.3.2
Support
2019-01-15T16:31:54Z
Still working on this. Hope to have a solution very soon.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
SafonovPA
2019-01-16T13:26:12Z
Got another issue with same kind of problem - mb this would help to find solution
if jobs got some permissions override and usergroup dont' have acess to all the jobs - it got simillar symptoms ("blinks" when you can't do anything)
on admin group (full access) web client works pefectly fine
got a video in attachs
  webclient.rar (44,466kb) downloaded 20 time(s).
SafonovPA
2019-01-23T07:43:05Z
Support
2019-01-23T07:50:35Z
Originally Posted by: SafonovPA 

Any news?
Video helped?



Thanks for the video. We are exchanging controls in the WebClient to React. This takes a little while and it will not make it into 8.4.1 but hopefully we have these issues ironed out soon for next build.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
Users browsing this topic
Scroll to Top