"Impersonation was skipped" error message - VisualCron - Forum

Community forum

PeterW
2019-01-24T14:18:59Z
Hello,

Today our log is printing a lot of the following messages: Impersonation was skipped because the current user is already the specified user: x, Credential: x@domain (local login+load profile)

What are these and what do they mean? I initially thought someone had used the credentials of user 'x' to RDP to the server but I don't see a session with that login. Unfortunately we cannot just use the credentials of user 'x' to run all the jobs because some create spreadsheets which require a profile.
Support
2019-02-05T17:05:27Z
Maybe the user that runs VisualCron service is the same as the Credential you use?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
PeterW
2019-02-05T17:56:38Z
Yes, it is the same user. Do you recommend different credentials when running scheduled jobs on VisualCron?

Thanks,

Peter
Support
2019-02-06T20:48:35Z
Originally Posted by: PeterW 

Yes, it is the same user. Do you recommend different credentials when running scheduled jobs on VisualCron?

Thanks,

Peter



We do recommend that you use the SYSTEM account for running the Service and then elevate with any other user as Credential when needed.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
PeterW
2019-10-14T11:30:21Z
Sorry for bringing back an old post but this issue started happening again this past weekend. I verified the service is running as the SYSTEM account and the jobs are running as a domain account.

I'm not entirely sure what these error messages mean or how to get them to stop appearing in the log.

Thanks,

Peter
Support
2019-10-14T12:33:22Z
Originally Posted by: PeterW 

Sorry for bringing back an old post but this issue started happening again this past weekend. I verified the service is running as the SYSTEM account and the jobs are running as a domain account.

I'm not entirely sure what these error messages mean or how to get them to stop appearing in the log.

Thanks,

Peter



Hi,
Can you send an email to support@visualcron.com with as much information as possible, including screenshots of your settings etc?
Michael
Support
http://www.visualcron.com 

Please like  VisualCron on facebook!
PeterW
2019-10-14T13:43:00Z
Hello,

I just sent the email along with screenshots and the log file from this past Saturday.

Regards,

Peter
Scroll to Top