Visual Cron Client Can't Connect To VC Server - VisualCron - Forum

Community forum

omer.karaca
2019-04-10T07:02:54Z
Hi,

Our visual cron clients can not connect to the visual cron server. Sometimes connection happens with no problem, sometimes suddenly connection fails and can't connect to it anymore until restarting the server machine. What to do for it? What is the cause of the issue? How to solve it?

Thanks in advace.
Support
2019-04-11T22:06:37Z
It depends on the error. You should try to connect locally on the Server first to see if that works to see it is not just a remote issue.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
omer.karaca
2019-04-12T06:58:51Z
Hi There Dear Support,

Here is the fresh screenshot belongs to the error that i got now. I try to re-connect to the server but can not connect. Then, i entered the server and connected VC server locally. It happened successfuly but i couldn't connect from my pc to vc server. I restarted the VC service but nothing happened. Unfortunately, i had to restart the server pc. And, i have been living the same issue many times in a day. How can we detect the cause of problem? Do i have to solve this issue by restarting the computer evertime? Ain't there any solution to solve it?

Inkedvcrn_LI.jpg
Support
2019-04-14T14:15:48Z
FIrst you should try to telnet to that server and port like:

telnet yourvisualcronserver 16444

What happens then?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
omer.karaca
2019-04-16T10:27:00Z
When i try to connect to the server via telnet in console like " telnet servername 16444 " my console gets stuck in blackscreen and doesn't response during the absence of the connection. I attached the image belongs to my console screen shot when i try to connect.

Thnaks.

telnet.PNG
Support
2019-04-16T11:12:33Z
Originally Posted by: omer.karaca 

When i try to connect to the server via telnet in console like " telnet servername 16444 " my console gets stuck in blackscreen and doesn't response during the absence of the connection. I attached the image belongs to my console screen shot when i try to connect.

Thnaks.

telnet.PNG



I suggest you try to Connect again with Client and then after failing please send us the time and the log file from server log_DATE.txt to support@visualcron.com
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
omer.karaca
2019-04-16T11:53:05Z
I wrote you from my personal e-mail account and sent you the log file.
I will be waiting for the determination of the source of the problem. Thank you for your helps.
Regards.
Scroll to Top