FTP File Download Error Message - VisualCron - Forum

Community forum

omer.karaca
2019-05-08T12:08:26Z
Hi There,

I want to download a file with FTP but i get " Command result is invalid " error. I used my commands in my console screen and it worked but in vc did not. The related image is attached in rar format.

Please help me.
Thank you.

  error.rar (25kb) downloaded 22 time(s).
Support
2019-05-08T15:09:43Z
I have passed this info to developers. Will get back to you as soon as I get a reply.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
omer.karaca
2019-05-09T05:29:19Z
Thank you so much for your help Henrik! Waiting for your return.
Support
2019-05-09T08:27:58Z
It seems this was not FTP but SCP - is that really what you are looking for?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
omer.karaca
2019-05-09T11:51:37Z
In fact, this job was working about 1.5 month ago. I updated the visual cron version to 8.4.2 version. After updating this job did not worked. I just want to download a file with those commands. Problem is that the commands work on console screen but they doesn't work in visual cron.

Thank you.
Support
2019-05-09T13:51:22Z
Originally Posted by: omer.karaca 

In fact, this job was working about 1.5 month ago. I updated the visual cron version to 8.4.2 version. After updating this job did not worked. I just want to download a file with those commands. Problem is that the commands work on console screen but they doesn't work in visual cron.

Thank you.



I think we need answer to the question we had. You wrote FTP but you have configured it for SCP which is completely different and it will cause errors if not configured correctly.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
omer.karaca
2019-05-10T07:33:54Z
Oh, so much sorry. It was my fault. I have defined wrong protocol. It is configured for SCP.
Support
2019-05-10T09:39:14Z
Originally Posted by: omer.karaca 

Oh, so much sorry. It was my fault. I have defined wrong protocol. It is configured for SCP.



Ok, so it works now?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
omer.karaca
2019-05-10T10:53:34Z
Unfortunately. I get the error in SCP protocol. If it will be a clear explanation, i can make a video about how i make the job and its steps.
Support
2019-05-10T12:05:23Z
Please test with this build: https://www.visualcron.c....aspx?g=posts&t=9468 

If it still does not work please post images about your regional settings on your server.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
omer.karaca
2019-05-10T12:50:07Z
It did not worked once again. Related images is attached in .rar format.   Desktop.rar (342kb) downloaded 21 time(s).
Support
2019-05-11T10:44:17Z
Originally Posted by: omer.karaca 

It did not worked once again. Related images is attached in .rar format.   Desktop.rar (342kb) downloaded 21 time(s).



1. Please add screenshot of when testing Connection in Connection Explorer.
2. let us know remote server OS (where SCP server resides)
3. do you know brand of SCP server? Please send screenshot of working Connection and log in WinSCP tool
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
Scroll to Top