Choose connection fails - VisualCron - Forum

Community forum

WWLS
  •  WWLS
  • Free support Topic Starter
2019-12-18T13:07:46Z
Hi,

When I choose a connection for downloading email attachments it does not save the chosen connection, the text "Choose connection" just remains in the field. The job is stopped, and there are no obvious problems to find. Does anybody have an idea on how to solve this?
Support
2019-12-18T13:28:39Z
This sounds too strange. Can you please record a video with Jing / Snagit or similar and share it with support@visualcron.com?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
WWLS
  •  WWLS
  • Free support Topic Starter
2019-12-18T13:51:44Z
Hi, not much 1.png to show really,

I have set up the connection, and it is working fine. When setting up a new job I select the correct connection and save it. But the main window just say "Choose connection"

1.png 1.png

Support
2019-12-19T15:11:08Z
Originally Posted by: WWLS 

Hi, not much 1.png to show really,

I have set up the connection, and it is working fine. When setting up a new job I select the correct connection and save it. But the main window just say "Choose connection"

1.png 1.png



Please send an email to support@visualcron.com with a short description of your issue and we will take it from there - it does sound very strange and we might need to set up a zoom screen sharing meeting for this.
Michael
Support
http://www.visualcron.com 

Please like  VisualCron on facebook!
Scroll to Top