Community forum

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline ame02  
#1 Posted : Tuesday, September 10, 2019 4:05:45 PM(UTC)
ame02

Rank: Paid support

Joined: 1/9/2018(UTC)
Posts: 15
Switzerland
Location: Zurich, Zurich

Hi,

I have built a job chain over 20 machines. Each following job is triggered by an event on the remote machine.
The chain works fine on 18 from 20 machines. In the log on 2 machines i have following entries:
GetEventLogEntry->Error get EventLogEntry,err: Cannot open log Application on machine xxxxxxx. Windows has not provided an error code
Duplicate token failed

The permissions are on all machines the same. User for remote login has local admin rights.

Any idea whats wrong?
Offline ame02  
#2 Posted : Wednesday, September 11, 2019 10:13:55 AM(UTC)
ame02

Rank: Paid support

Joined: 1/9/2018(UTC)
Posts: 15
Switzerland
Location: Zurich, Zurich

i have detected that the faulty system open multiple sessins on the remote server.the working systems has only one session open.
fault.jpgworking.jpg
Offline Support  
#3 Posted : Wednesday, September 11, 2019 2:02:26 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Joined: 12/1/2015(UTC)
Posts: 192

Thanks: 19 times
Was thanked: 10 time(s) in 9 post(s)
Originally Posted by: ame02 Go to Quoted Post
i have detected that the faulty system open multiple sessins on the remote server.the working systems has only one session open.
fault.jpgworking.jpg


We need a little more specifics, screenshots of the trigger settings. It fails when the trigger fires or where does it fail?
Michael
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Offline ame02  
#4 Posted : Wednesday, September 11, 2019 2:16:59 PM(UTC)
ame02

Rank: Paid support

Joined: 1/9/2018(UTC)
Posts: 15
Switzerland
Location: Zurich, Zurich

Trigger fails reading event log on the remote machine. Even though given credentials has local admin rights at remote machine.

trigger.jpgerror.jpgevent_config.jpg
Offline Support  
#5 Posted : Wednesday, September 11, 2019 4:47:27 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Joined: 12/1/2015(UTC)
Posts: 192

Thanks: 19 times
Was thanked: 10 time(s) in 9 post(s)
Originally Posted by: ame02 Go to Quoted Post
Trigger fails reading event log on the remote machine. Even though given credentials has local admin rights at remote machine.

trigger.jpgerror.jpgevent_config.jpg


Since it fails on two machines, it's most likely a firewall blocking , or user permission.

Please read here and follow the steps at the bottom https://www.visualcron.c...ss_-_remote_execute.html
Michael
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Offline ame02  
#6 Posted : Thursday, September 12, 2019 11:46:13 AM(UTC)
ame02

Rank: Paid support

Joined: 1/9/2018(UTC)
Posts: 15
Switzerland
Location: Zurich, Zurich

Originally Posted by: Support Go to Quoted Post
Originally Posted by: ame02 Go to Quoted Post
Trigger fails reading event log on the remote machine. Even though given credentials has local admin rights at remote machine.

trigger.jpgerror.jpgevent_config.jpg


Since it fails on two machines, it's most likely a firewall blocking , or user permission.

Please read here and follow the steps at the bottom https://www.visualcron.c...ss_-_remote_execute.html


i have done the steps described. all settings were already correct.
WMI query also works fine. but sill the same issue.

wmi_query.jpg
Offline Support  
#7 Posted : Friday, September 13, 2019 6:36:10 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Joined: 12/1/2015(UTC)
Posts: 192

Thanks: 19 times
Was thanked: 10 time(s) in 9 post(s)
Originally Posted by: ame02 Go to Quoted Post
Originally Posted by: Support Go to Quoted Post
Originally Posted by: ame02 Go to Quoted Post
Trigger fails reading event log on the remote machine. Even though given credentials has local admin rights at remote machine.

trigger.jpgerror.jpgevent_config.jpg


Since it fails on two machines, it's most likely a firewall blocking , or user permission.

Please read here and follow the steps at the bottom https://www.visualcron.c...ss_-_remote_execute.html


i have done the steps described. all settings were already correct.
WMI query also works fine. but sill the same issue.

wmi_query.jpg


This is hard because we only return the error from Windows, and windows says it can not access the machine.
It could be something with that credential youre using, if its not the same credential youre logged in with when you perform the test
Michael
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Users browsing this topic
Guest (3)
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Scroll to Top