Community forum

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline ame02  
#1 Posted : Tuesday, January 9, 2018 2:46:14 PM(UTC)
ame02

Rank: Paid support

Joined: 1/9/2018(UTC)
Posts: 15
Switzerland
Location: Zurich, Zurich

Hello,

Since the installation of version 8.3.0 the message for offline validation appears every time the client starts. We have already done this step several times per machine. But the message appears again and again. How can we solve the problem permanently so that the validation does not always appear again?

Thanks!
Offline Support  
#2 Posted : Wednesday, January 10, 2018 3:04:24 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 11,167

Thanks: 866 times
Was thanked: 443 time(s) in 421 post(s)
Please download the latest build: https://www.visualcron.c....aspx?g=posts&t=7786

We have done some changes to prevent this.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com
Please like VisualCron on facebook!
Offline ame02  
#3 Posted : Tuesday, May 15, 2018 3:40:54 PM(UTC)
ame02

Rank: Paid support

Joined: 1/9/2018(UTC)
Posts: 15
Switzerland
Location: Zurich, Zurich

Hi,
We have same issue in Version 8.3.4 again.
Offline Support  
#4 Posted : Wednesday, May 16, 2018 10:29:27 AM(UTC)
Support

Rank: Official support

Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 11,167

Thanks: 866 times
Was thanked: 443 time(s) in 421 post(s)
Are you getting this on the Client machine or the Server machine? Same problem on both?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com
Please like VisualCron on facebook!
Offline ame02  
#5 Posted : Wednesday, May 16, 2018 12:41:32 PM(UTC)
ame02

Rank: Paid support

Joined: 1/9/2018(UTC)
Posts: 15
Switzerland
Location: Zurich, Zurich

Originally Posted by: Support Go to Quoted Post
Are you getting this on the Client machine or the Server machine? Same problem on both?

We use server and client on all systems at the same time. The problem occurs on many systems.
Offline Support  
#6 Posted : Wednesday, May 16, 2018 1:26:58 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 11,167

Thanks: 866 times
Was thanked: 443 time(s) in 421 post(s)
I see that we have done changes to Offline validation in 8.3.5. Is it possible to test that version on one of your troubling systems? https://www.visualcron.c....aspx?g=posts&t=7901

1. install
2. validate once again
3. let us know if you get validation after that
Henrik
Support
http://www.visualcron.com
Please like VisualCron on facebook!
Offline ame02  
#7 Posted : Wednesday, May 16, 2018 2:10:44 PM(UTC)
ame02

Rank: Paid support

Joined: 1/9/2018(UTC)
Posts: 15
Switzerland
Location: Zurich, Zurich

I've install this version on a testsystem. The validation does not currently appear at startup.
I will keep an eye on it.
Offline Support  
#8 Posted : Wednesday, May 16, 2018 3:44:52 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 11,167

Thanks: 866 times
Was thanked: 443 time(s) in 421 post(s)
Originally Posted by: ame02 Go to Quoted Post
I've install this version on a testsystem. The validation does not currently appear at startup.
I will keep an eye on it.


Thanks, please let us know.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com
Please like VisualCron on facebook!
Users browsing this topic
Guest
Similar Topics
Automating offline validations (Feature requests)
by 2browndogs 9/12/2019 12:56:45 AM(UTC)
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Scroll to Top