Community forum

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline a.a.  
#1 Posted : Monday, November 12, 2018 2:27:04 PM(UTC)
a.a.

Rank: Paid support

Joined: 11/12/2018(UTC)
Posts: 2
Germany
Location: HH

In our c#.Net application we create and execute Jobs over the VisualCron API dll.
Until recently, we used version 7.6.6. After the update to version 8.3.6 the execution of the jobs does not work anymore.
The Error that we get :
Quote:
Exception in Task: Not supported - old version?


The jobs is an HTTP job with one task each.
The task is created as follows
Code:
TaskClass tc = null;
string url = cmd.Trim();
tc = jc.AddTask(TaskClass.TaskT.HTTP);
tc.Name = name;
tc.HTTP.HTTPParameterType = TaskHTTPClass.HTTPParameterT.StringParameter;
tc.HTTP.Method = "GET";
tc.HTTP.URL = url;
tc.HTTP.TimeOut = taskTimeOut;
tc.HTTP.Parameters = param; // x=1&y=31.12.2020 00:00:00&z=abc


after creation a job we execut it
Code:
JobRunResultClass result = _vcServer.Jobs.Run(jobId, false, !asyn);


My first thought was that the parameters for the request are no longer set correctly and I tried to set them in the
Code:
BodyKeyValuePairs

The error still occurs. When calling Run methode. What should the exception mean and what should I exactly update .

Thanks,
Alex


Update:
I have now removed the value of a parameter and then added it again (marked "abc" and then simply ctrl-x ctrl-v). I did not save between cutting and adding the value! Then I started the job via context menu and it worked successfully.

I'm confused, what exactly was the problem?

Edited by user Wednesday, November 14, 2018 10:55:55 AM(UTC)  | Reason: update

Offline a.a.  
#2 Posted : Wednesday, November 14, 2018 10:49:51 AM(UTC)
a.a.

Rank: Paid support

Joined: 11/12/2018(UTC)
Posts: 2
Germany
Location: HH

I hope I found the cause of the error.

The only question I still have, is TaskClass.HTTP.Parameters depricated?
The value is no longer available in the client. Previously(v.7.6.6), a field parameters was under the URL. in the new version it is not there anymore
Users browsing this topic
Guest
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Scroll to Top