Community forum

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline Ray Watson  
#1 Posted : Tuesday, July 2, 2019 7:32:11 AM(UTC)
Ray Watson

Rank: No customer

Joined: 7/2/2019(UTC)
Posts: 1
Australia
Location: New South Wales, Sydney

Here is the error from Standard out :-
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.

For some reason the the error out is empty and result = success, this means if an xml node is not in the data the application is using it will crash but we do not get the email setup for the on error condition for that task?

We have tried simulating other error types such as database and connection issues in the application and these errors give a result of Failed and an email is sent.

Edited by user Tuesday, July 2, 2019 8:13:32 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Offline Support  
#2 Posted : Tuesday, July 2, 2019 9:19:45 AM(UTC)
Support

Rank: Official support

Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 11,167

Thanks: 866 times
Was thanked: 443 time(s) in 421 post(s)
Which version are you running? Can you please test with this build? https://www.visualcron.c....aspx?g=posts&t=9532
Henrik
Support
http://www.visualcron.com
Please like VisualCron on facebook!
Users browsing this topic
Guest
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Scroll to Top