Community forum

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline MRomer  
#1 Posted : Monday, August 5, 2019 11:37:57 PM(UTC)
MRomer

Rank: Paid support

Joined: 11/27/2012(UTC)
Posts: 51
United States
Location: Memphis, TN

Thanks: 8 times
Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
Is there a way in VisualCron to get a read-only link for a file in a SharePoint document library? I'm trying to create a job that uploads a large Excel file then emails a link to a customer. I can upload the file just fine, but I haven't found a way to get a link to it. Am I missing something?

Edited by moderator Tuesday, August 27, 2019 5:05:16 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Offline Support  
#2 Posted : Tuesday, August 6, 2019 9:21:58 AM(UTC)
Support

Rank: Official support

Joined: 12/1/2015(UTC)
Posts: 217

Thanks: 24 times
Was thanked: 12 time(s) in 11 post(s)
Originally Posted by: MRomer Go to Quoted Post
Is there a way in VisualCron to get a read-only link for a file in a SharePoint document library? I'm trying to create a job that uploads a large Excel file then emails a link to a customer. I can upload the file just fine, but I haven't found a way to get a link to it. Am I missing something?


Moved this to feature request. It's possible that we ask our developers to take a look at this and add the link to the output so you could use it from there.
Michael
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Offline Support  
#3 Posted : Tuesday, August 27, 2019 5:05:03 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 11,207

Thanks: 871 times
Was thanked: 446 time(s) in 424 post(s)
This has now been fixed in this build: https://www.visualcron.c....aspx?g=posts&t=9617
Henrik
Support
http://www.visualcron.com
Please like VisualCron on facebook!
Offline MRomer  
#4 Posted : Thursday, August 29, 2019 6:37:37 PM(UTC)
MRomer

Rank: Paid support

Joined: 11/27/2012(UTC)
Posts: 51
United States
Location: Memphis, TN

Thanks: 8 times
Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
Originally Posted by: Support Go to Quoted Post
This has now been fixed in this build: https://www.visualcron.c....aspx?g=posts&t=9617

I installed 8.5.5 on my PC and tried an upload. It worked, but I'm having trouble getting a good link back.
My connection is to https://<CompanyName>.sharepoint.com/sites/<SiteName>
In the upload task, I select that connection, and specify the destination folder as Documents.
I successfully uploaded <FileName> using that task and that connection.
The link that comes back is
Code:
https://<CompanyName>.sharepoint.com/sites/<SiteName>/sites/<SiteName>/sites/<SiteName>/Documents/<FileName>

when it should be
Code:
https://<CompanyName>.sharepoint.com/sites/<SiteName>/Documents/<FileName>

Users browsing this topic
Guest
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Scroll to Top