Problem installing VisualCron remotely to servers - VisualCron - Forum

Community forum

rodwaymore
2019-10-11T22:28:15Z
Hello.
When I go into the "Manage Servers" module in version 8.5.5 Pro and attempt to install VisualCron, I immediately get an error that says "\7z.exe file not found". I have attached a screenshot. This file is located in C:\Program Files (x86)\VisualCron and I even went ahead and added C:\Program Files (*x86)\VisualCron as an environment path and I still get the same error. This happens on all installations of VisualCron that I have. I currently have a site license. Does anyone know what the issue could be? This happens whether the server that I am trying to do the install already has VisualCron installed or not.
Ashampoo_Snap_Friday, October 11, 2019_15h21m02s_001_.jpg
Support
2019-10-14T08:29:40Z
Originally Posted by: rodwaymore 

Hello.
When I go into the "Manage Servers" module in version 8.5.5 Pro and attempt to install VisualCron, I immediately get an error that says "\7z.exe file not found". I have attached a screenshot. This file is located in C:\Program Files (x86)\VisualCron and I even went ahead and added C:\Program Files (*x86)\VisualCron as an environment path and I still get the same error. This happens on all installations of VisualCron that I have. I currently have a site license. Does anyone know what the issue could be? This happens whether the server that I am trying to do the install already has VisualCron installed or not.
Ashampoo_Snap_Friday, October 11, 2019_15h21m02s_001_.jpg



Do you mean that you get that error when you click trying to install, or it just comes up immediately when you go to the manage servers?
Are you able to get to this window? https://www.screencast.com/t/CcF9J93y 

Also, what settings are you using when trying to install, please show screenshot of that.
We're investigating the issue now. While we investigate it, we suggest you do manual installations until we have more information on this.
Michael
Support
http://www.visualcron.com 

Please like  VisualCron on facebook!
Support
2019-11-05T14:58:13Z
This has now been fixed in version 9.0.0: https://www.visualcron.c....aspx?g=posts&t=9663 
Henrik
Support
http://www.visualcron.com 
Please like  VisualCron on facebook!
Scroll to Top