Community forum

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline Susheel  
#1 Posted : Wednesday, March 23, 2011 8:07:26 AM(UTC)
Susheel
Rank: Advanced Member

Joined: 11/19/2010(UTC)
Posts: 42
Location: Malaysia

Hello Team,
Can you please guide me on the following scenrio:

1. Visual Cron is set up on machine A(Windows)
2. Data files are present on Unix machine B
3. I need to copy the files from machine B to machine C(Windows OS).
4. I specify the source path which is on Unix as : \\10.222.23.233\RMY\SourceFiles
5. Destination folder in D:\SourceFiles.

However when I run the job it says exception: No files copied.

Can you help me understand which task I can use for this processing as its interaction between Windows and Unix and also is there any specific syntax I need to follow

Thanks,
Susheel
Offline Support  
#2 Posted : Wednesday, March 23, 2011 9:20:29 AM(UTC)
Support
Rank: Administration

Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 7,741

Thanks: 349 times
Was thanked: 209 time(s) in 200 post(s)
By default you get an error if no file exists. You can supress the error if you want. I guess the source path does not contain any files.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Offline Susheel  
#3 Posted : Wednesday, March 23, 2011 9:27:20 AM(UTC)
Susheel
Rank: Advanced Member

Joined: 11/19/2010(UTC)
Posts: 42
Location: Malaysia

Hello Henrik,
The files do exist on the mentioned path. Still it gives the exception. Need your help on this please.

Thanks and regards,
Susheel
Offline Support  
#4 Posted : Wednesday, March 23, 2011 9:28:15 AM(UTC)
Support
Rank: Administration

Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 7,741

Thanks: 349 times
Was thanked: 209 time(s) in 200 post(s)
Are you using a Credential?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Offline Susheel  
#5 Posted : Wednesday, March 23, 2011 9:42:10 AM(UTC)
Susheel
Rank: Advanced Member

Joined: 11/19/2010(UTC)
Posts: 42
Location: Malaysia

Yes I am using Credential.
Offline Support  
#6 Posted : Wednesday, March 23, 2011 9:44:21 AM(UTC)
Support
Rank: Administration

Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 7,741

Thanks: 349 times
Was thanked: 209 time(s) in 200 post(s)
I have no idea why. If there was a connection problem you should get that kind of error. Now it says "no files" which is either source folder file mask problem.

I would create a new Task, open file filter of the copy files item and go to the Test tab. Any files there?

If not, I would use SFTP protocol instead. The Samba setup does not seem to be correct.
Henrik
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Offline Susheel  
#7 Posted : Thursday, March 24, 2011 8:30:44 AM(UTC)
Susheel
Rank: Advanced Member

Joined: 11/19/2010(UTC)
Posts: 42
Location: Malaysia

Hello Henrik,
I tried using the SFTP and it works fine now. The job copies the files to the destination folder however it shows an error as in the snapshot attached with this mail. Please let me know how to remove that error.

Thanks and regards,
Susheel
File Attachment(s):
authenticationfailed.bmp (299kb) downloaded 13 time(s).
Users browsing this topic
Guest
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Scroll to Top