Community forum

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline Support  
#1 Posted : Wednesday, December 23, 2015 8:18:40 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Joined: 12/1/2015(UTC)
Posts: 146

Thanks: 16 times
Was thanked: 6 time(s) in 5 post(s)
Problem 1: This can happen when you have stopped or started the VisualCron service manually or installed a new version. If VisualCron has started a Job before you did this and the Job is still running, then VisualCron still has a connection to that Job.

Exit the running Job. On the computer where the VisualCron server is installed, open the Windows Control Panel -> Administrative Tools -> Services. Mark the "VisualCron Service" in the list, right click and select "Restart service".

Problem 2: This can also happen if the default port 16444 is already used by the client or it could be any else reason.

To determine this you have to stop the VisualCron service in Control Panel -> Administrative Tools -> Services. Locate the server_settings.xml located in c:\program files\VisualCron\settings\. Open the file with notepad and change Debug to "True" instead of "False". Start the VisualCron service and try to login. Locate the log file in C:\Program files\VisualCron\log\ named log_serverXXXXXX.txt (current date) and send it to support.
Michael
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Users browsing this topic
Guest
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Scroll to Top