Community forum

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline AHTECH  
#1 Posted : Monday, December 18, 2017 8:40:43 PM(UTC)
AHTECH

Rank: Paid support

Joined: 10/10/2016(UTC)
Posts: 11
United States
Location: New Albany, Ohio

Thanks: 1 times
After installing 8.3.1 and importing some jobs from 8.2.9
I cannot get SQL data connections to work. I setup a connection the software crashes when clicking the icon beside the connection drop down on the task.
Finally I can't get secure SSPI or standard connections to work when testing. The connection comes back with a named pipe error. It should not be utilizing named pipes.
Offline Support  
#2 Posted : Monday, December 18, 2017 9:29:12 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 11,167

Thanks: 866 times
Was thanked: 443 time(s) in 421 post(s)
For the crash, please use this build: https://www.visualcron.c....aspx?g=posts&t=7708

To get SSPI version you need to do two things;

1. select a Credential with Load profile option checked
2. select a Connection that has Integrated/Trusted authentication connection string
Henrik
Support
http://www.visualcron.com
Please like VisualCron on facebook!
Users browsing this topic
Guest
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Scroll to Top