Community forum

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline Bob Burt  
#1 Posted : Monday, April 2, 2018 6:28:23 PM(UTC)
Bob Burt

Rank: Paid support

Joined: 11/3/2016(UTC)
Posts: 13
United States
Location: Nebraska, Omaha

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Created a popup task:

Userid:
Workorder:

Set it to output.

If user enters, Bob and 123, what I get in output is

Bob
123

Value is on two lines. How do I parse the output. Would like to store the output into separate job variables.

Edited by moderator Tuesday, April 3, 2018 6:42:10 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Offline Support  
#2 Posted : Tuesday, April 3, 2018 6:41:56 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 11,167

Thanks: 868 times
Was thanked: 443 time(s) in 421 post(s)
As mentioned in email conversation you can use
Code:
 {TASK(PrevTask|StdOut)}
combined with the GetLineByRowNumber Variable:

hdlcjkhdjkffcebd.png
Henrik
Support
http://www.visualcron.com
Please like VisualCron on facebook!
Users browsing this topic
Guest
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Scroll to Top