Community forum

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline Jet Temple  
#1 Posted : Thursday, August 1, 2019 4:35:17 PM(UTC)
Jet Temple

Rank: Paid support

Joined: 9/17/2014(UTC)
Posts: 3
United States
Location: NEBRASKA

Thanks: 2 times
I have a set of jobs that perform a SFTP upload. All of them connect using the same SFTP connection. The recipient is receiving the files successfully, but I am getting an error message "Failed to upload file: <source path/filename> to <destination path/filename>, err: Connection timeout".

When I make the connection manually using Explorer, I don't see this error.

I am using different SFTP connections for other jobs and am not experiencing this behavior.

Edited by moderator Thursday, August 22, 2019 10:36:55 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Offline Support  
#2 Posted : Thursday, August 1, 2019 4:48:51 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 11,167

Thanks: 868 times
Was thanked: 443 time(s) in 421 post(s)
Which version are you using?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com
Please like VisualCron on facebook!
Offline Jet Temple  
#3 Posted : Thursday, August 1, 2019 7:06:29 PM(UTC)
Jet Temple

Rank: Paid support

Joined: 9/17/2014(UTC)
Posts: 3
United States
Location: NEBRASKA

Thanks: 2 times
Version 8.5.1
Offline Support  
#4 Posted : Thursday, August 1, 2019 7:55:39 PM(UTC)
Support

Rank: Official support

Joined: 2/23/2008(UTC)
Posts: 11,167

Thanks: 868 times
Was thanked: 443 time(s) in 421 post(s)
Originally Posted by: Jet Temple Go to Quoted Post
Version 8.5.1


I assume you can reproduce this every time? Can you try 8.5.1 on another machine to make sure you can reproduce it there and then test the latest 8.5.4?
Henrik
Support
http://www.visualcron.com
Please like VisualCron on facebook!
thanks 1 user thanked Support for this useful post.
Jet Temple on 8/21/2019(UTC)
Offline Jet Temple  
#5 Posted : Wednesday, August 21, 2019 5:33:27 PM(UTC)
Jet Temple

Rank: Paid support

Joined: 9/17/2014(UTC)
Posts: 3
United States
Location: NEBRASKA

Thanks: 2 times
This issue has resolved itself, which suggests there was an issue on the server side.
Offline Support  
#6 Posted : Thursday, August 22, 2019 10:36:35 AM(UTC)
Support

Rank: Official support

Joined: 12/1/2015(UTC)
Posts: 151

Thanks: 16 times
Was thanked: 6 time(s) in 5 post(s)
Originally Posted by: Jet Temple Go to Quoted Post
This issue has resolved itself, which suggests there was an issue on the server side.


Thank you for informing us. Glad it resolved itself!
Michael
Support
http://www.visualcron.com

Please like VisualCron on facebook!
Users browsing this topic
Guest
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Scroll to Top